Iisaku Gümnaasium
Est   Eng   Rus  
STUUDIUM TUNNIPLAAN
Iisaku Gümnaasium
Reinar Halliku Korvpallikool
Iisaku Gümnaasium
Õpilasesindus
Menüü

9.-15. märts 2020

ESMASPÄEV 09.03.

H: 8-viljapuder, keedis,   piim, kohv, tee, võileivamaterjal.
L: 
Makaronid, guljašš sealihast,  segasalat, mehu, leib.
O: 
Lihapirukas, mahl.
Õ: 
Kartulipuder, kiievi kotlet, kaste, toorsalat, sai, leib, piim, kohuke.

TEISIPÄEV 10.03.

H: Neljaviljapuder marjadega,  soe munavõileib vorsti  ja juustuga,  piim, kohv, tee.
L: 
Kanasupp – nuudlisupp,   karamellkissell keedisega, leib.
O: 
Mannapuder keedisega, piim.
Õ: 
Praekartul, sibulaklops,  kodujuustu- kurgisalat, mahl,   leib, pitsalõik .

KOLMAPÄEV 11.03.

H: Hommikuhelbed, müsli, võileivamaterjal, jogurt,  tee, kohv, piim.
L: 
Värskekapsahautis hakklihaga, keedukartul,  mahlajook,  leib.
O: 
Piima- riisisupp, võisai singiga.
Õ: 
Riis, kanakints, kaste,  tomati- sibulasalat, leib, sai, mahl, banaan.

NELJAPÄEV 12.03.

H: 5- viljapuder, keedis, võileivamaterjal, tee, kohv, piim.
L: 
Koorene lõhesupp, kohupiimavaht kisselliga, leib.
O: 
Pelmeenid hapukoorega, praeleib.
Õ: 
Tatrapuder, hakklihakaste,  toorsalat, leib, sai, piim, melon.

REEDE 13.03.

H: Nisuhelbepuder, vürtsikilu, magus saiake, leib, või, keedis,  piim, kohv, tee.
L: M
aksakaste, kartulipüree, kapsa- konservkurgisalat, piim, leib, sai.


2.-8. märts 2020

ESMASPÄEV 02.03.

H: Nisuhelbepuder keedisega ,võileivamaterjal, piim, tee, kohv.
L: Frikadellisupp, riisilumi kisselliga, leib, sai.
O: Keedumuna, võisai juustuga, tee.
Õ: Kartulipüree, lihapallikaste, toorsalat, leib, tee, magus saiake.

TEISIPÄEV 03.03.

H: 5-viljapuder, keedis, kaneel-suhkur, võileivamaterjal, piim, kohv, tee.
L: Kurzeme strooganov tatrapudruga, vitamiinisalat, mahlajook, leib, sai.
O: Kartuli-porgandipuder, piim, kalapulgad.
Õ: Kreemjas kanafileekaste, riis, toorsalat, leib, sai, morss, melon.

KOLMAPÄEV 04.03.

H: Müsli, hommikuhelbed, võileivamaterjal, tee, kohv, jogurt, piim.
L: Borš sealihaga, hapukoor, saiavorm keedisega, piim, teraleib, sai.
O: Makaron hakklihaga, mahl, leib.
Õ: Praekartul, kanalihakotlet, toorsalat, leib, mahl, kohuke.

NELJAPÄEV 05.03.

H: Täistera kiir-kaerahelbepuder moosiga, võileivamaterjal, piim, tee, kohv.
L: Šnitsel sealihast, hapukoorekaste, keedukartul, porgandi-ananassisalat, mahl, leib, sai.
O: Pannkook moosiga, piim.
Õ: Makaronid, grillribi, toorsalat, leib, mahlajook, pirn.

REEDE 06.03.

H: Omlett keeduvorsti ja juustuga, lihapirukas, leib, tee, kohv.
L: Rikkalik köögiviljasupp lihaga, jäätis, sepik, leib


2019/20. õppeaasta

10.06.-31.08.2020 suvevaheaeg
Menüüd 27.04.-09.06.2020
20.04.-26.04.2020 kevadvaheaeg
Menüüd 02.03.-19.04.2020
24.02.-01.03.2020 talvevaheaeg
Menüüd 06.01.-23.02.2020
23.12.2019-05.01.2020 jõuluvaheaeg
Menüüd 28.10.-22.12.2019
21.10.-27.10.2019 sügisvaheaeg
Menüüd 02.09.-20.10.2019

 
TUNDIDE AJAD
1. 08.25-09.10
2. 09.20-10.05
3. 10.15-11.00
Söögivahetund 20 min
4. 11.20-12.05
Söögivahetund 20 min
5. 12.25-13.10
6. 13.20-14.05
7. 14.15-15.00
8. 15.10-15.55

 

VAHEAJAD
2019/2020 õa 
Sügisvaheaeg
21.10.2019-27.10.2019
Jõuluvaheaeg
23.12.2019-05.01.2020
Talvevaheaeg
24.02.2020-01.03.2020
Kevadvaheaeg
20.04.2020-26.04.2020
Suvevaheaeg
10.06.2020-31.08.2020

 

KASULIKUD VIITED