Iisaku Gümnaasium
Est   Eng   Rus  
STUUDIUM TUNNIPLAAN
Iisaku Gümnaasium
Reinar Halliku Korvpallikool
Iisaku Gümnaasium
Õpilasesindus
Menüü

25.-29. november 2019

ESMASPÄEV 25.11.

H: Odrahelbepuder moosiga, võileivamaterjal, keedumuna, tee, kohv, piim.

L: Roosa kapsasupp sealihaga, kakaokreem keedisega, piim, leib.

O: Marjasmuuti, röstitud sepikuviilud ürdivõiga.

Õ: Keedukartul, kanastrooganov, toorsalat, leib, tee, magus saiake.

TEISIPÄEV 26.11.

H: Täistera-neljaviljapuder, keedis, võileivamaterjal, tee, kohv, piim.

L: Maksakaste keedukartuliga, hiinakapsasalat, kõrvitsasalat, piim, rukkileib.

O: Piima-riisisupp, võisai singiga.

Õ: Köögiviljaraguu, pikkpoiss, leib, sai, mahlajook, pitsa Americana.

KOLMAPÄEV 27.11.

H: Neljaviljapuder, keedis, võileivamaterjal, tee, kohv, piim.

L: Kõrvitsa-köögivilja püreesupp peekoni ja saiakrutoonidega, šokolaadipuding mustsõstramoosiga, leib. 

O: Nuudlid, lihapallid, ketšup, mahlajook, leib.

Õ: Ahjukartul ürtidega, kanaliharull, kodujuustu-kurgisalat, morss, leib, mandariin.

NELJAPÄEV 28.11.

H: 7-viljapuder, keedis, röstitud kaerahelbed, võileivamaterjal, kohv, tee, piim.

L: Praekala, riis, koorekaste, hapukurgiviilud, kaalikasalat, mahlajook, teraleib.

O: Võileib keedumunaga, tomat, tee.

Õ: Makaron, hakklihakaste, salat, leib, sai, morss, kohuke.

REEDE 29.11.

H: Tatrahelbepuder võiga, võileivamaterjal, kohv, tee, piim, küpsised.

L: Hakklihasupp, leivakreem, piim, leib, sai.


18.-22. november 2019

ESMASPÄEV 18.11.

H: Rukkihelbepuder keedis, võileivamaterjal, kohv, tee, piim.

L: Guljašš sealihast, tatrapuder, toorsalat, konservkurgiviilud, keefir, rukkileib.

O: Pannkook kõrvitsaga, keedis, piim.

Õ: Kartul, lihapallikaste, kodujuustu-kurgisalat, leib, lihapirukas, tee.

TEISIPÄEV 19.11.

H: Riisihelbepuder, keedis, võileivamaterjal, kohv, tee, piim, keedumuna.

L: Kartuli-klimbisupp, mannavaht piimaga, leib.

O: Kartulisalat, leib, mahl.

Õ: Makaron hakklihaga, tomatisalat hapukoorega, leib, sai, mahlajook, õun, ketšup.

KOLMAPÄEV 20.11.

H: Neljaviljapuder, keedis, võileivamaterjal, kohv, tee, piim.

L: Kodune kotlet, kartulipüree, hapukoorekaste, toorsalat, rukkileib, piim.            

O: Pitsalõik, taimetee.

Õ: Köögiviljaraguu, kanakoib, leib, magus saiake, mahlajook.

NELJAPÄEV 21.11.

H: Täistera neljaviljapuder, röstitud kaerahelbed, keedis, võileivamaterjal, kohv, tee, piim.

L: Röövlisupp hapukoorega, piimakissell keedisega, teraleib.

O: Pasta, nagitsad, mahl.

Õ: Ahjukartul, grillribi, külmkaste, toorsalat, leib, morss, banaan.

REEDE 22.11.

H: 8-helbepuder, keedis, võileivamaterjal, kohv, tee, piim, küpsised.

L: Riis, kanastrooganov, vikerkaaresalat, piim, leib, sai.


11.-15. november 2019

ESMASPÄEV 11.11.

H: 3-viljahelbepuder kaneeli ja suhkruga,  keedis, keedumuna,  võileivamaterjal, kohv, tee, piim.

L: Frikadellisupp, rukkijahuvaht, piim, leib.

O: Muna-juustusaiad, mustikasupp.

Õ: Ahjuliha keedukartuliga, soe kaste, kapsasalat, leib , tee, saiake.

TEISIPÄEV 12.11.

H: Maisimannapuder, röstitud kaerahelbed, keedis, võileivamaterjal, tee, kohv, piim.

L: Värskekapsahautis hakklihaga, keedukartul, roheline sibul, leib, mahlajook.

O: Köögiviljasupp, soojad juustuleivad.

Õ: Makaronid, hakklihakaste, toorsalat, leib, kohuke, mahl, ketšup, sai.

KOLMAPÄEV 13.11.

H: Omlett, hommikuhelbed, tee, kohv, jogurt, leib, sai, määrdevõi.

L: Kodune seljanka, hapukoor, plaadikook, mehu, leib.            

O: Riisi-suitsukanasalat, rukkileib, maitsevesi.

Õ: Ahjukartul, sealihašnitsel, tomat hapukoorega, leib, sai, mahl, kiivi.

NELJAPÄEV 14.11.

H: Riisipuder, võileivamaterjal, minijuustukukkel, kohv, tee, kissell.

L: Makaronid kanakastmega, kõrvitsasalat, peedilõigud, piim, leib.

O: Mulgipuder peekoniga, piim.

Õ: Köögiviljaraguu, lihapihvid, kohupiimakreem, leib, sai, mahl.

REEDE 15.11.

H: Täistera kiirkaerahelbepuder, keedis/taluvõi,  võileivamaterjal, kohv, tee, piim.

L: Rassolnik sealihaga, mahlatarretis vahukoorega, leib.


4.-8. november 2019

ESMASPÄEV 04.11.

H: 8-viljapuder, keedis, piim, kohv, tee, võileivamaterjal.

L: Guljašš sealihast, makaron, segasalat, peedisalat, mahlajook, leib.

O: Kodused õunasaiad, kakao.

Õ: Riis, praekala, kaste, toorsalat, leib, piim, pitsalõik.

TEISIPÄEV 05.11.

H: Neljaviljapuder marjadega, võileivamaterjal, piim, kohv, tee.

L: Kanasupp, karamellkissell keedisega, leib.

O: Mannapuder, keedis, piim.

Õ: Kartulipuder, vorstikaste, konservkurk, leib, sai, mahl, banaan.

KOLMAPÄEV 06.11.

H: Kiirkaerahelbepuder, keedis, võileivamaterjal , tee, kohv, piim.

L: Kartulipüree, pikkpoiss, piimakaste, hiinakapsasalat, mahlajook, leib.            

O: Piima-riisisupp, võisai singiga.

Õ: Makaron, köögiviljahautis, kana poolkoivad, toorsalat, leib, moosisai, mahl.

NELJAPÄEV 07.11.

H: 5-viljapuder, keedis, võileivamaterjal, tee, kohv, piim.

L: Koorene lõhesupp, kohupiimavaht kisselliga, leib.

O: Soojad viinerid, sepik ürdivõiga, ketšup, tee.

Õ: Praekartul, sibulaklops, toorsalat, leib, tee, jogurt.

REEDE 08.11.

H: Nisuhelbepuder, röstitud kaerahelbed, keedis, võileivamaterjal, piim, kohv, tee.

L: Keedukartul hakklihakastmega, porgandi-ananassisalat, mehu, teraleib.


28. oktoober-1. november 2019

ESMASPÄEV 28.10.

H: Nisuhelbepuder keedisega, võileivamaterjal, piim, tee, kohv.

L: Rikkalik köögiviljasupp lihaga, riisilumi kisselliga, leib, sai.

O: Keedumuna, võisai juustuga, tee.

Õ: Kreemjas kanafileekaste, riis, toorsalat, leib, morss, pitsalõik Americana.

TEISIPÄEV 29.10.

H: 5-viljapuder, keedis, kaneel-suhkur, võileivamaterjal, piim, kohv, tee.

L: Kurzeme strooganov tatrapudruga, vitamiinisalat, roheline sibul, mahlajook, leib, sai.

O: Kartuli-porgandipuder, piim, kalapulgad.

Õ: Ühepajatoit suitsusingiga, konservkurgiviilud, leib, sai, tee, pirn.

KOLMAPÄEV 30.10.

H: Müsli, hommikuhelbed, võileivamaterjal, tee, kohv, jogurt, piim.

L: Borš sealihaga, hapukoor, saiavorm keedisega, piim, teraleib, sai.            

O: Makaron hakklihaga, mahl, leib.

Õ: Praekartul, kanalihakotlet, toorsalat, leib, saiake, mahl.

NELJAPÄEV 31.10.

H:Täistera kiirkaerahelbepuder moosiga, võileivamaterjal, piim, tee, kohv.

L: Šnitsel sealihast, hapukoorekaste, keedukartul,  kapsa-konservkurgisalat, peedisalat, mahl,  leib, sai.

O: Pannkook moosiga, piim.

Õ: Makaronid, grillvorst, toorsalat, leib, mahlajook, kohuke, ketšup.

REEDE 01.11.

H: Omlett keeduvorsti ja juustuga, võileivamaterjal, tee, kohv.

L: Talupojasupp, jäätisepallid, sepik, leib.


2019/20. õppeaasta

10.06.-31.08.2020 suvevaheaeg

Menüüd 27.04.-09.06.2020

20.04.-26.04.2020 kevadvaheaeg

Menüüd 02.03.-19.04.2020

24.02.-01.03.2020 talvevaheaeg

Menüüd 06.01.-23.02.2020

23.12.2019-05.01.2020 jõuluvaheaeg

Menüüd 28.10.-22.12.2019

21.10.-27.10.2019 sügisvaheaeg

Menüüd 02.09.-20.10.2019

 
TUNDIDE AJAD
1. 08.25-09.10
2. 09.20-10.05
3. 10.15-11.00
Söögivahetund 20 min
4. 11.20-12.05
Söögivahetund 20 min
5. 12.25-13.10
6. 13.20-14.05
7. 14.15-15.00
8. 15.10-15.55

 

VAHEAJAD
2019/2020 õa 
Sügisvaheaeg
21.10.2019-27.10.2019
Jõuluvaheaeg
23.12.2019-05.01.2020
Talvevaheaeg
24.02.2020-01.03.2020
Kevadvaheaeg
20.04.2020-26.04.2020
Suvevaheaeg
10.06.2020-31.08.2020

 

KASULIKUD VIITED